Nieuwsblad 6 - 29-11-2022

Beste lezers, 

We hebben weer ons best gedaan om alle mooie berichten, aankondigingen, nieuwtjes en ontwikkelingen voor jullie te vangen in een nieuwsblad. Nummer 6 van dit jaar. Het is fijn wanneer jullie alle acties, nieuwtjes en data/tijden goed bekijken. 

Ook willen we jullie via deze weg (nog eens) onder de aandacht brengen dat per unit iedere week een bericht geplaatst wordt in 'kijkje in de unit' via de app. We doen er erg ons best voor om jullie een beeld te geven van de thema's, de inhouden van taal/rekenen van deze week, de actualiteit in de groep en de dingen die de kinderen bezig houden op school. De moeite om (eventueel samen met je kind) te lezen en dit kan ook een handvat geven voor een gesprek. 
Om een goed beeld te krijgen van wie het bericht leest zouden we jullie willen vragen om een 'like' te geven aan het bericht. Hoe actiever je bent op de app: hoe beter hij werkt (blijkt uit ervaring). 

Daarnaast wilden we ook de kerstvoorstelling van ZieZus in Kasteel Dussen nog met jullie delen. Bekijk de flyer hier.
Ook wilden we onder onze ouders (of opa's/oma's?) polsen of er misschien een schaak-enthousiasteling is die samen met wat kinderen aan de slag zou willen gaan en de kneepjes van het spel zou willen bijbrengen? Wellicht kunnen we meedoen aan het schaaktoernooi

Veel leesplezier en geniet van een fijne decembertijd: samen!