Nieuwsblad 10 - 14-3-2024

Beste lezer, 

We hebben het laatste nieuws weer in een nieuwsblad verzameld. 
Deze keer met onder andere verhalen van kinderen uit unit 2 en 3 over de afsluiting van de thema's, de volgende vergadering van de MR die op de planning staat en een oproep van de koningsspelen. 

Daarnaast wilden we jullie aandacht vragen voor 'Jongleren' in het verkeer. We weten dat het belangrijk is om kinderen al jong mee te nemen in het verkeer en hen zaken uit te leggen rondom de regels en afspraken. Ben je benieuwd wat je per leeftijd het beste met ze kunt bespreken? Lees er hier meer over! 

Op 11 mei is het weer de jaarlijkse Kaaienloop. Vorig jaar hebben we veel Achthoekers zien rennen: superleuk! Mocht je met een groepje willen meedoen: laat het weten bij je juf of meester, dan kunnen we de Achthoekshirtjes inzetten. 

Daarnaast worden er op dit moment veel prachtige activiteiten georganiseerd rondom 'Vastwel'. Waaronder de tentoonstelling in de Kerk waar unit 3 aan heeft meegewerkt. In deze brochure kun je alle activiteiten nog eens nalezen: je bent van harte uitgenodigd om deel te nemen. 

Vriendelijke groeten, 
Team de Achthoek