Corona-update

Beste ouders/verzorgers,

 

Ook op de Achthoek ontkomen we er niet aan dat medewerkers en kinderen verkoudheidsverschijnselen hebben. We verwachten dat deze in de komende herfstmaanden nog zullen toenemen. Dit is gebruikelijk voor de tijd van het jaar. Echter kan het nu mogelijk gaan om een besmetting met het Corona-virus en moeten we ons aan strikte maatrgelen houden.

Voor kinderen heeft het RIVM twee duidelijke beslisbomen gemaakt. Deze hebben we in de nieuwsbrief van 9 september gedeeld (nogmaals hier te vinden).

Als kinderen in unit 2 en unit 3 thuis moeten blijven, kunnen ze doorwerken aan hun doelen via hun eigen Classroom en Muiswerk (via deze link). Mocht je een kind in unit 1 hebben die thuis moet blijven, neem dan even contact op met de leerkracht zodat er e.e.a. kan worden afgestemd.

Voor medewerkers op de Achthoek gelden de maatregelen van het RIVM voor het onderwijs.
Om te voorkomen dat we groepen naar huis moeten sturen of moeten samenvoegen, zetten we alle zeilen bij. Zo zetten we bijvoorbeeld onze vaste ondersteuners in. Dit is verre van ideaal, maar noodzakelijk om de continuiteit en kwaliteit van ons onderwijs te waarborgen. Dit betekent dat op sommige dagen de geplande ondersteuning van jullie kind niet kan plaatsvinden.

We hopen op jullie begrip hiervoor.