Lieve ouders en kinderen, 

Wat fijn dat we jullie aanstaande maandag weer zien! We hebben jullie gemist!
Hopelijk hebben jullie allemaal een zonnige en fijne vakantie gehad. Veel van jullie hebben ook meegedaan aan het festival onder de bomen: wat een fantastisch mooi evenement in ons dorp. Complimenten aan alle mensen die dit mede mogelijk hebben gemaakt. De kinderen hebben genoten zagen we en hebben elkaar op een leuke manier weer gesproken/gezien en samen in de modder gezwommen.  En nu zijn we klaar voor schooljaar 22/23!

Wij zijn al een flinke week bezig op de Achthoek. Er zijn nieuwe vloeren gegoten in de lokalen en alles heeft een grote schoonmaakbeurt gehad, we hebben veel opgeruimd en alles heeft opnieuw een plekje gekregen. Klaar voor een frisse start! De juffen en meesters hebben de naamkaartjes op de deuren een update gegeven, alle mappen staan op de juiste plekken en voor ieder kind staat er een stoeltje klaar! Fijn om elkaar weer te zien! 

Lees in dit nieuwsblad al het laatste nieuws wat bij de start van een nieuw schooljaar hoort en dan nog snel genieten van het laaste restje vakantie! 

Tot maandag allemaal!!!!